Page 75 - Contes Consum
P. 75

Recepta: Croquetes de peix






                Ingredients:

                200 g de peix cuit, esmicolat i sense espina

                3 gots de llet
                4 cullerades de farina de blat
                1 anou de mantega
                3 cullerades d’oli d’oliva

                Sal, pebre i anou moscada al gust
                Oli per a fregir
                Pa ratllat i ou per a arrebossar


                Elaboració:


                Primer. En una paella es fon la mantega en l’oli d’oliva. S’hi afig la
                farina, remenant fins que es torre una miqueta.

                Segon. Hi afegim la llet a poc a poc sense deixar de remenar. Ho
                adobem amb la sal, el pebre i l’anou moscada.

                Tercer. Quan la beixamel s’haja fet espessa, la retirem del foc i hi

                afegim el peix. Ho mesclem bé i ho deixem refredar un dia sencer.
                Quart. Per a fer les croquetes preparem un plat amb pa ratllat i

                un altre amb l’ou batut. Ajudant-nos amb dues culleres, fem les
                croquetes i les passem primer per pa ratllat, després per ou batut
                i finalment una altra volta per pa ratllat.

                Cinqué. Les fregim en oli calent i ja està!


























                                                           75
   70   71   72   73   74   75   76   77   78