Page 45 - Contes Consum
P. 45

Recepta: Coques de sucre






                Ingredients:


                125 ml d’aigua
                1 culleradeta de sal
                ½ culleradeta de sucre per a la massa

                Sucre en abundància per a damunt de la coca
                20 g de rent
                300 g de farina

                Alguns pinyons
                Anís


                Elaboració:


                Primer. Es desfà el rent amb l’aigua tèbia i es fa una massa amb tots
                els ingredients, excepte el sucre, els pinyons i l’anís, que serviran

                per a la decoració.

                Segon. Es pasta bé la massa obtinguda. Si queda clara i no es pot
                treballar, s’hi tira més farina fins a aconseguir una massa consistent
                i fina.

                Tercer. Fem coques primes i les deixem reposar una hora.

                Quart. Encenem el  forn a 225 graus i repassem la  forma de les
                coques: si han pujat massa, les rebaixem una miqueta, o les podem

                estirar una miqueta més.

                Cinqué. Les pintem amb l’anís i les decorem amb sucre, els pinyons
                i les introduïm al  forn calentet. Hem de  vigilar, perquè en uns 8
                minuts les coques ja estan fetes.




















                                                           45
   40   41   42   43   44   45   46   47   48   49   50