Page 63 - Contes Consum
P. 63

Recepta: Hamburgueses

                verdes de l’àvia







                Ingredients:


                300 g d’espinacs.
                500 g de pit de pollastre
                1 ou
                ½ all picat
                2 cullerades de pa ratllat

                1 polsim de nou moscada
                1 polsim de pebre blanc
                1 polsim de sal

                1 cullerada de julivert picat
                1 cullerada d’oli d’oliva


                Elaboració:


                Primer. S’han de coure els espinacs amb una mica de sal i posar-los
                a escórrer mentre preparem la resta d’ingredients.

                Segon. Incorporem en un bol el pit de pollastre ben picat, l’ou, l’all,
                la nou moscada, el pebre blanc, el julivert picat amb l’oli d’oliva i els

                espinacs cuits, ben escorreguts. Hi afegim també les dues cullerades
                de pa ratllat.

                Tercer.  Barregem  bé  els  ingredients  i  formem  les  hamburgueses
                amb les mans o amb un motlle.

                Quart. Les guardem a la nevera durant 30 minuts, i finalment les
                cuinem a la planxa ben calenta.

                Per a la iaia Carme i per a totes les àvies que van perdent memòria:

                -Abraçades: espinacs
                -Petons: pit de pollastre
                -Polsim d’alegria: sal i barreja d’espècies
                Així, l’èxit està assegurat!








                                                           63
   58   59   60   61   62   63   64   65   66   67   68