Page 63 - Contes Consum
P. 63
Recepta: Hamburgueses
verdes de l’àvia
Ingredients:
300 g d’espinacs.
500 g de pit de pollastre
1 ou
½ all picat
2 cullerades de pa ratllat
1 polsim de nou moscada
1 polsim de pebre blanc
1 polsim de sal
1 cullerada de julivert picat
1 cullerada d’oli d’oliva
Elaboració:
Primer. S’han de coure els espinacs amb una mica de sal i posar-los
a escórrer mentre preparem la resta d’ingredients.
Segon. Incorporem en un bol el pit de pollastre ben picat, l’ou, l’all,
la nou moscada, el pebre blanc, el julivert picat amb l’oli d’oliva i els
espinacs cuits, ben escorreguts. Hi afegim també les dues cullerades
de pa ratllat.
Tercer. Barregem bé els ingredients i formem les hamburgueses
amb les mans o amb un motlle.
Quart. Les guardem a la nevera durant 30 minuts, i finalment les
cuinem a la planxa ben calenta.
Per a la iaia Carme i per a totes les àvies que van perdent memòria:
-Abraçades: espinacs
-Petons: pit de pollastre
-Polsim d’alegria: sal i barreja d’espècies
Així, l’èxit està assegurat!
63