Segons la Real Acadèmia Espanyola, l’expressió anglesa “fast food” té com a significat el menjar que se prepara en molt poc temps, i també es referix a establiment on se servix este tipus de menjar. No vol dir el mateix que “menjar porqueria” que s’acostuma a utilitzar al referir-se a menjar de baixa qualitat.

Habitualment els aliments que se servixen en els fast food requerixen poca elaboració, no solen variar segons la temporalitat dels aliments i es poden menjar de peu o fins i tot mentre camines. A més, poden demanar-se en un mostrador i acostumen a servir-se en recipients o embolcalls no reutilitzables que acaben a la paperera.

La diversitat d’opcions que tenim hui per escollir què i on mengem, requerix que reflexionem abans de decidir-nos, doncs els ingredients que contenen, la forma de cuinar-los i consumir-los i els nutrients que ens aporten, no es igual en tots els casos.

Sabent això, quina opció de fast food podem escollir? Si vols descobrir-ho, la informació de este article et pot interesar.