Apreciat/apreciada docent:

Atenent la possibilitat que el curs escolar no es puga tornar a reprendre les pròximes setmanes, i davant la impossibilitat de poder dur a terme l’última fase d’elecció de guanyadors del Primer Concurs de Vídeos Dia Mundial del Consumidor, a partir de la votació en Easy Promo, l’organització ha determinat modificar les bases del concurs, en concret la manera d’elegir els guanyadors.

Segons les bases publicades per al concurs en el mes d’octubre de 2019, l’elecció de guanyadors es faria a partir de la votació en Easy Promo dels 10 treballs rebuts que el jurat del concurs valorara amb una puntuació més alta. D’esta manera, els 5 treballs que obtingueren un nombre més gran de likes, mitjançant la votació en Easy Promo, serien els guanyadors del concurs. 

El jurat, compost per personal tècnic d’administracions autonòmiques, especialitzat en consum, educació, salut, integració social i cooperació, a més d’experts en TIC i pedagogia independents, ja ha dirimit els 10 treballs finalistes que passaran a la següent i última fase de deliberació en Easy Promo, per a la qual es requerix que els usuaris tinguen accés a Internet.

En una situació normal, tots els usuaris tenen accés a Internet, de manera generalitzada per mitjà dels centres escolars i en molts casos des de sa casa. En esta situació, tots els usuaris podrien participar de la fase de votació per mitjà del portal Easy Promo, ja fora des dels centres escolars o des de casa. 

Però en la situació excepcional en què ens trobem, sense saber quan es tornarà a reprendre el curs escolar i sense que tinguem cap manera de determinar si tots els usuaris tenen accés a Internet des de casa per a votar, especialment aquells que van participar enviant-nos els seus treballs, considerem que, si es mantinguera la forma d’elegir els guanyadors, tal com s’establix en les bases, mitjançant la votació en el portal Easy Promo, es podria produir un greuge envers alguns usuaris.

Així, doncs, l’organització del concurs, amb l’acord del jurat, ha decidit modificar l’elecció dels guanyadors la qual serà decisió del propi jurat, qui escollirà els 5 treballs guanyadors, d’entre els 10 que ja ha deliberat com a finalistes.

Agraïm la vostra comprensió en esta situació tan excepcional, i desitjant que es restablisca prompte la normalitat, en breu donarem a conèixer els guanyadors, així com les característiques de l’acte d’entrega de premis.

Atentament,

Teresa Caballer - Presidenta del Jurat

Silla, 1 d'abril de 2020